Trouwen

Het lijkt erop dat de moderne bruid en bruidegom het huwelijksetiketboek behoorlijk links laten liggen! De traditionele bruiloft staat op het punt van uitsterven, aangezien bruid en bruidegom ervoor kiezen om zelf vorm te geven aan hun feest in plaats van braaf de etiketten te volgen. Dit heeft recent onderzoek uitgewezen.

De moderne innovaties beginnen vanaf de eerste trouwuitnodiging, aangezien 22% daarvan nu via Facebook of een ander sociaal netwerk worden uitgegeven, in plaats van via de traditionele kaart, die met de post wordt verzonden. Bovendien wordt één op elke 20 bruiloftuitnodigingen per email verzonden. Zeker 12% wordt per sms verzonden.

“Traditionele bruiloften maken
plaats voor een feest op maat”

Ook de traditionele witte trouwjurk is niet heilig meer: slechts een derde van de bruiden die nu gaan trouwen kiezen hiervoor. Bijna net zo veel bruiden (28%), lopen nu in een gekleurde jurk naar het altaar. Of de resterende 39% laat het onderzoek zich niet uit…

 

DELEN
Vorig artikelBedrijfspresentaties